CATCAST

L'equip

Estel Tomàs

5

L’Estel té 33 anys, nascuda a Lliçà de Vall i viu a Ca l’Estapé. Té la doble llicenciatura en Economia i Administració i Direcció d’Empreses. També té un Programa en Formació de Direcció d’Empreses de Distribució a ESADE. Actualment és la gerent de l’empresa familiar especialitzada en distribució de materials per a instal·lacions.

L’Estel és una persona que gaudeix i es troba còmode assumint responsabilitats. Té un estil propi, amb capacitat de decisió i amb visió de futur. Transmet molta seguretat en el que fa i dirigeix a la perfecció tot el que duu a terme.

Juntes amb l’Estel marcarem estil!

Àngel Brunés

4

L’Àngel té 52 anys i és nascut a Lliçà de Vall, viu al Casc Antic. Responsable de flotes de vehicles comercials en una gran multinacional ha estat una persona que ha crescut amb el teixit social del poble sent Regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament, President de La Colla Diables de La Vall del Tenes, monitor de l’Esplai GEP i membre del Cos de Portants i del Grup de Teatre Núria Mira.

És un referent, un líder nat, una persona amb do de gent. Quan un és nen i va a l'esplai o a colònies sempre s'emmiralla en un monitor i per molts, el mirall era l'Àngel. De gran volia ser com ell; viure les mateixes oportunitats. Home de fer la feina ben feta, de saber que si piques pedra, i moltes vegades sense esperar res a canvi, reps i molt de la gent; reps l'admiració, l'afecte i l'estima de molts.

Junts amb l’Àngel serem exemple!

Juan González

7

En Juan, Juanito pels amics, té 34 anys i viu a Sot dels Nostris. Enginyer agrònom de formació treballa a la seva pròpia empresa de jardineria. Es troba molt proper al Club de Futbol, concretament a l’equip de veterans del Lliçà.

Com a bon amant de la natura, transmet vitalitat, té molt ímpetu i molt dinamisme. No té un no per resposta, més aviat el contrari, seria un "vamos", "tu tira", "dóna-li canya que això no ho para ningú". Trobar-me amb el Juanito ha estat un encert, tenia moltes ganes de poder treballar amb ell. Així com l'Estel o la Mònica, diuen que els de la generació dels 80, vàrem ser la darrera generació en jugar al carrer; això es nota i uneix.

Junts amb en Juanito donarem canya!

Mª José ÁLvarez

2

Maria José té 49 anys i viu al Nucli Urbà. Tot i tenir estudis en Educació Infantil a realitzat la seva trajectòria professional com a tècnica en telecomunicacions en una gran multinacional del sector. A nivell del teixit associatiu durant anys ha estat vinculada a la Junta del Club Patí, de l’AMPA de l’Escola Les Llisses i forma part del grup de Dones Impulsores de Lliçà de Vall.

Parlar d'ella és parlar de compromís amb la gent i amb els projectes en què ha treballat. Té uns objectius molt definits, sap molt bé el que vol i com ho vol. És molt pro activa, ja que ràpidament pren la iniciativa i no deixa que l'entorn influeixi negativament.  No permet que res succeeixi a l'atzar i té molta cura pel que fa i de la gent amb qui ho fa. Amb la María José res es fa a mitges. Tot sempre és al màxim.

Juntes amb la Maria José ens tindràs a prop teu!

Germán Caixal

3

En Germán té 55 anys i viu al Mirador – Mas Gordi. És treballador social i mediador familiar, actualment ocupa el càrrec de Regidor de Benestar Social, Gent Gran, Cooperació, Dona i Igualtat a l’Ajuntament de Lliçà de Vall.

Si tens al Germán a l'equip, jugues amb avantatge. Ja que amb ell mai et perdràs en laberints. Sempre et troba la sortida i a més de manera ràpida i fàcil. És a dir, és la definició perfecte de pragmàtic. Resolutiu, que executa i realitza. És funcional i això ens fa ser positius.

Junts amb en Germán serem resolutius!

Mònica Miras

10

La Mònica té 33 anys i viu a Lliçà d’Amunt. Ella és biòloga i actualment treballa com a educadora en una granja escola de Lliçà d’Amunt. Al municipi participa a l’entitat de Batukamelotó.

Quan varem proposar-li a la Mònica incorporar-se a l'equip no s'ho esperava pas. No havia connectat mai amb la política. Ella mateixa, no era conscient dels coneixements i dels valors que podia transmetre, de fer-nos veure i entendre el fet de promoure una consciència ambiental que ens permeti crear un món millor i un futur millor per a futures generacions. Així és la Mònica una dona amb compromís, participativa i constructiva.

Juntes amb la Mònica transmetrem consciència!

Marc Brunés

9

En Marc té 23 anys. És nascut a Lliçà de Vall i viu a Sant Moritz. És estudiant d’un grau superior de gestió de vendes. Actualment és monitor i responsable de l’Esplai Gep i membre de la grada d’animació del Lliçà.

Tenir al Marc a l’equip em fa parar el temps. En ell m’hi veig reflectit moltes vegades. Retrocedeixo 10 anys enrere i em trobo. Descobreixo en ell el lideratge efectiu i la responsabilitat de ser un referent a l’esplai tant per les famílies, monitors i pels propis infants i joves.

Hi trobo un jove amb ideals molts ferms i amb la voluntat de construir el demà. En Marc és la vocació de servei personalitzada, qui sempre està apunt per ajudar-te i donar-te un cop de mà. Mai renúncia a res i això el fa ser molt segur en si mateix i en tot el que fa.

Junts amb en Marc  farem el demà!

Oscar Just

6

L’Oscar té 44 anys i viu al Nucli Urbà. La seva trajectòria professional ha estat encaminada a la gestió de projectes i tècniques de processos.

Conec poques persones amb les idees tant clares com ell. Amb un sentit de la família i l’amistat molt intens, sabia que el seu camí era lluny de la ciutat. L’Oscar va trobar en Lliçà el lloc on viure i sentir-se protagonista de la seva pròpia història. Ell és l’exemple de l’orgull de poble que tenim; integrador, participatiu i proper.

L’Oscar és com posar el pilot automàtic. Et dirigeix, et controla, et planifica la ruta i t’alerta dels perills.

Junts amb l’Oscar, el camí el tenim clar i segur!

Montse Martínez

8

La Montse té 44 anys i viu a Sant Mòritz. Tot i ser Diplomada en Educació Primària treballa com a cap de projectes de mecànica. Durant anys ha format part de La Colla Gegantera de Lliçà de Vall i de l’AMPA de L’Escola Els Vinyals.

És una persona que confia molt amb els altres; què t'adverteix els riscos, que t'anima i que t'encoratja a seguir endavant a confiar i creure en un mateix. Mostra unes conviccions i unes arrels molt fermes. Unes arrels que neixen d'una terra que estima, que necessita de persones com ella per seguir plantant llavors, i així, poder obtenir els fruits de la llibertat, de la dignitat, de la solidaritat i l'amor als altres.

Juntes amb la Montse les conviccions són més fortes!

Angel Baños

11

L’Angel té 23 anys és nascut a Lliçà de Vall i viu a Ca l’Estapé. Disposa del Grau en Enginyeria Tècnica Industrial amb especialització en energies; actualment treballa com a enginyer tècnic en una gran empresa.

L'Àngel enganya. Fa trampa i ho sap. Ni molt menys sembla que tingui 23 anys. Demostra una maduresa i una cortesia poc comú en una persona de la seva edat. Quan el sents parlar descobreixes que és un noi amb grans coneixements i una capacitat brutal per fer el que vulgui a la vida. En un entorn constant de canvi en què les noves tecnologies tenen tant de pes, mostrar coneixements específics en aquest àmbit és un punt a favor de l'Àngel; i en conseqüència de tot l'equip.

Junts amb l’Angel estarem connectats!

Jaume Carreras

17

En Jaume té 52 anys i és nascut a Lliçà de Vall, viu al Nucli Urbà. Responsable comercial i amb formació en Logística ICIL ha estat Regidor de Serveis Socials de L’Ajuntament de Lliçà de Vall i membre de l’antiga Comissió de Festes.

La primera paraula que et ve a la memòria quan parles d'en Jaume és fidelitat. És una persona compromesa i amb molt positivisme. Tot equip de treball ha de tenir en Jaume a les seves files. Sap jugar molt bé el seu paper, i quin és aquest? Està al teu costat quan el necessites, amb actitud col·laborativa, d'aquells que ja ha fet cims a la vida i que et dóna la mà per ajudar-te a que tu també puguis tocar el cel.

Junts amb en Jaume ens tindràs compromesos!

Albert Campamà

18

Albert té 52 anys i viu a Sot dels Nostris. Durant anys ha treballat com comercial. Des de sempre ha participat de les activitats que s’han portat a terme al municipi, d’aquestes en destaquem el seu pas com a Regidor de l’Ajuntament de Lliçà de Vall, com a monitor a l’Esplai GEP i la seva vinculació amb La Coral, amb la Comissió de Festes, el Cos de Portants o el Grup de Teatre Núria Mira.

Buscar adjectius que defineixin l'Albert és difícil, ja que en té molts. Però si he de triar-ne un, em quedo amb que és una persona amb una gran empatia. Té una capacitat de mostrar proximitat i comprensió amb la resta de companys que és increïble. Ajuda a l'equip a crear un clima favorable, al peu del canó i disposat a tot. Canalitza a la perfecció la seva energia a la resta fent que estiguem al 120%.

Junts amb l’Albert som més enèrgics!

Mar Perez

12

La Mar té 43 anys i viu al Mirador - Mas Gordi. A nivell formatiu té estudis en màrketing en empreses tot i que desenvolupa la seva trajectòria professional en una  assessoria fiscal i laboral. La seva vinculació al poble la trobem en el seu pas per l’AMPA de L’Escola Els Vinyals; actualment és membre de la comissió del teatre de L’Escola Els Vinyals, del grup de Dones del Poble anomenades Roselles i del Consell Municipal de Serveis Socials.

Si vols tenir un equip cohesionat, que sàpiga col·laborar i facilitar la feina, tenir a la Mar és garantia d’èxit. És una dona valenta, acollidora, diversa, integradora i justa; carregada de valors que la potencien i que ens fan projectar com a grup.

Juntes amb la Mar serem integradors!

Sònia Maynou

16

La Sònia té 47 anys i viu a Ca l’Estapé (Lliçà d’Amunt). La seva trajectòria professional sempre ha estat relacionada amb la restauració, tant és així que actualment gestiona el seu propi restaurant a Palau. La vinculació de la Sònia amb Lliçà de Vall té el seu punt àlgic quan durant més de 7 anys van estar portant amb el seu marit, en Toni, el Restaurant Casal Can Prat.

Els qui vàrem conèixer a la Sònia al Casal Can Prat vàrem descobrir en ella una gran persona. Fa de casa seva casa nostra, a prop seu et fa sentir apreciat, valorat i reconfortat. Exigent i rigorosa a la feina, mai té un no per resposta, al contrari, és experta en predisposició, voluntat i decisió.

Juntes amb la Sònia et sentiràs com a casa!

Ferran Lorente

14

En Ferran té 86 anys viu al Nucli Urbà i està jubilat. Mestre industrial de formació ha treballat sempre com a cap d’administració de personal. Durant anys en Ferran ha estat vinculat a vàries entitats del poble; en destaquem la Coral, l’Associació de Voluntaris i la Junta d’Avis.

Quan formules els ingredients per tenir un equip enèrgic i engrescador, has de comptar també amb valors que pot ser ens manquen. En Ferran és punt clau per transmetre’ns a molts de nosaltres coneixement, saviesa, expertesa i maduresa. Gràcies Ferran per ser referent i donar valor a la feina ben feta.

Junts amb en Ferran som més experts!

Mercè Arabia

13

La Mercè té 50 anys i viu al Pla. Tot i ser auxiliar d’infermeria, actualment gestiona el seu propi negoci de restauració, el Bar Nadal de Lliçà de Vall. Anys enrere va formar part de l’AMPA de l’Escola Les Llisses i va ser presidenta de l’Associació de Comerciants del poble.

Per raons de professió, la Mercè és una dona camaleònica, totalment polifacètica que sap assumir molt rols i responsabilitats. És exemple de cordialitat i bona atenció.

Juntes amb la Mercè serem polifacètics!

Lluís Pujol

15

En Lluís té 34 anys i és nascut a Lliçà de Vall; tot i que actualment resideix a Parets del Vallès. Des de fa un any aproximadament treballa com a gestor integral d’aigües. No obstant, durant anys també va treballar com a taxista per compte propi, fet el que va permetre mantenir relacions amb molts veïns i veïnes així com conèixer bé molts indrets del municipi.

Si volguéssim trobar algú que simbolitzi el poble en si mateix, aquest podria ser de totes totes en Lluís. Ell és exemple de participació, fidelitat i afinitat. Sempre el trobes al teu costat, decidit a compartir vivències tenint l’oportunitat i tot, de donar-te la seva amistat sense importar les adversitats i sense demanar res a canvi.

Junts amb el Lluís viurem Lliçà!

L'equip

Política de privacitat | Ús de cookies | Condicions d'ús | Avís legal

Desenvolupat per